Lil´s makeup

RECENSION PHYSICIANS FORMULA ORGANIC WEAR MASCARA

Kategori: Generally, New in, Review

Har nu testat Physicians Formula Organic wear mascara efter r
ekommendationer från en tjej på youtube som heter Tati. Hon har pratat väldigt gott om denna mascara under en längre tid och tagit upp den i flera olika videos och jag blev såklart sugen på att testa den. Inte nog med att den har varit så populär så är den organisk vilket har gjort att min nyfikenhet har ökat. Kikar man runt på nätet ser man att mascaran har fått blandade omdömmen, en del älskar den och en del tycker inte lika mycket om den. Dags att visa er resultatet!
 
På förpackningen står det följande:
Jumbo lash mascara, 100 % natural origin, 100 % free from: hårda kemikalier, syntetiska konververingsmedel, parabener, clumbar ej, kladdar ej, smular ej, inga fibrer, ingen färgämnen. BIG THICK DRAMATIC LASHES, 100 % återvinningsbar jumbo stor borste. Ultimate full, thick and dramatic lashes.
 
 
 
 
Borsten är i gummi känns väldigt stor precis som det stor på förpackningen: Jumbo.
 
 
Här har vi naken fransarna
 
 
 
Vad tycker jag:
Jag gillar borsten, den är som sagt i gummi och är rätt stor, men jag gillar den. Den separerar fransarna bra utan att klumpa den är fungerar mycket bra att arbeta med. Mascaran i sig har ingen speciell doft och är rätt torr i fomuleringen.
Men det är några saker som jag vill ta upp som enligt min mening inte rikigt stämmer överrens med vad jag förväntat mig hur mascaran ska prestera mot hur den faktiskt presterar.
 
 
På förpackningen:
Jumbo lash mascara - Vart är mina jumbo fransar? Ser tyvärr inget jumbo med dem
Klumpar ej, - Check,. Stämmer bra. Upplever inte att den klumpar och det är näst intill omöjligt att få denna mascara att klumpa då det är en torrare formulering och man får upp väldigt lite produkt på borsten varje gång man doppar.
kladdar ej, smular ej - Check, Check håller helt med!
BIG THICK DRAMATIC LASHES - Nu hänger jag inte med. Det är inget dramatiskt med mina fransar efter applicering. De är ser otroligt naturliga ut, men de ser inte större ut, de är inte dramatiska och de är inte tjockare. Punkt!
 
Efter att ha hört att denna mascara ska vara helt underbar så känner jag att.... Ja, det är den. Om man vill ha väldigt naturliga fransar. Inga klumpar, ingen volum, inga krussiduller. Naturliga fransar är super fint och jag gillar det på dagar man bara går hemma eller vill ha en "no makeup makeup look". Men att marknadsföra och trycka på att en produkt ska prestera på ett sett och sedan gör helt det motsatta är inte ok.
 
TÄNK SÅ BRA MED RECENSIONER!! :D
 
Ni ser själva på bilden hur ni tycker att resultatet blev och enligt mig gick jag jag ett fint och elegant resultat där mascaran lätt framhäver mina egna fransar.
Personligen gillar jag mascaror som ger både längd och volum så detta blir tyvärr ingen höjdare hos mig men är DU ute efter ett mer naturligt resultat än jag så tipsar jag om att kolla in denna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TRICOLOR - CHAMPION

Kategori: Generally, Makeup looks

 
 
 
 
Dagens makeup fick bli en sotning mellan 3 olika färger som man kanske inte tänker på går ihop så fint med varandra men som blir rikigt snygga tillsammans. Svart i ytterkant, guld metallisk i mitten och rosa/lila i innre vrån. Drog den svarta sotningen något högra upp för att lyfta ögat och ge ett mer vaket intryck. 
 
ÖGON:
Maybelline Color tatto NR 40 Seashore frost
Sleek Storm palett
NYX pigment Purple
Physicians formula organic mascara
 
English

Today's makeup is blending between 3 different colors that you might not think go together  but work really nicely. Black  in the outer edge, gold metal in the middle and pink / purple in the corner. I pulled the black up a but to lift the eye and give a more alert appearance.


EYE:
Maybelline Color Tatto NO 40 Seashore frost
Sleek Storm palette
Purple pigments NYX
Physicians Formula organic mascara

 

RECENSION ACO/COSMICA FACE PLUS SKIN TONIC 200 ML

Kategori: Generally, Review

Har använt denna hela sommaren 2016 och har kommit ungefär halvvägs på produkten. 
Hittar inte allt för mycket om denna produkt på nätet så är nästan säker på att denna har slutat tillverkats eller har uppdaterats till en ny design som jag inte hittar. Har haft denna i mitt "testa" skåp ett tag nu så mycket möjligt att jag är lite sent ute.
 
Låt mig pressentera ACO Face plus Skin Tonic, med parfym, refreshing and moisturising for clean and soft skin. Med vitaminer B5 och E. Ett återfuktande ansiktsvatten som tar bort rester av smuts och makeup. Applicera med en bomulls pad. 
 
 
 
Vad tycker jag?
Detta är inte en av mina sommarfavoriter. Tycker inte den tar bort tillräckligt mycket smuts och sminkrester utan får gå in ett flertal gånger med en bomullspad tills min hud nästan blir irriterad av allt gnuggande. Denna är för mild för mig till vardags men de dagar jag inte har smink är den super skön att använda för att fräsha till sig lite. 
Den luktar behagligt, känns mild och skonsam mot huden och den ger lagom med fukt. 
 
Rekomenderar till dig som vill fräsha till ett osminkat ansikte, torr hud.